Men are simple

Är män/killar lätta att hantera? Javisst för oss tjejer är det det, eller ibland i alla fall. Man brukar ju säga att killar dras till utseendet först och INTE personligheten, likaså med tjejerna.
Så utseendet… det bästa utseendet tjejer kan ha för killarna? Öh vara lite lättklädd kanske, dvs visa sina vackra ben och en liten uringning så att the boobied kan hoppa fram. Killar dras ju först till att checka in tjejers kropp dvs rumpa och bröst.
Varför ska tjejer vara så mesiga ibland när det gäller sexualitet haha? Alltså strippa gärna eller gör nått kul med din kille (om du verkligen gillar honom) Allt handlar inte bara om att man ska mysa och blabla, dvs göra allt som tjejen vill, för killen vill verkligen inte göra dessa ”tråkiga” saker utan han är bara tvungen att göra de, right guys?;) Så man ska förfan ha lite action i förhållandet och göra sexuella saker som båda 2 blir sexuellt attraherade av och liksom tillfredställa varandra.
Haha killar era kåta jävlar 😉

kyss kyss. Natali A

One thought on “Men are simple

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *